De bästa HTML-editorerna för moderna hemsidor

När du är den som göra valet av en HTML-editor för att skapa din hemsida, så kommer du också vara den som har de kunskap0er som krävs för att koda i HTML5 och CSS3. Nu kommer givetvis de flesta av dessa också ha den funktionen som kallas för WYSIWYG (What You See Is What You Get). Detta är en gammal term som funnits sedan långt tillbaka och syftar på att du kan klippa och klistra in olika text och bilder. Detta för att sedan forma din hemsida i en miljö där du ser hur allt kommer att se ut. I dag finns de flesta av dessa editorer via login på nätet, men här ska det presenteras de tre bästa för installation direkt i din dator.

De 3 bästa HTML-editorerna för responsiva hemsidor

  • Adobe Dreamweaver: Det är helt utan tvekan rätt att utala sig om att Adobe Dreamweaver står i en klass för sig själva. Detta gäller i stort sett alla de olika program och applikationer som skapats av det stora företaget Adobe. När det handlar om Dreamweaver får du som väljer detta verktyg för att skapa din hemsida, ett komplett set av funktioner som klarar allt du vill skapa. Nu kan detta dock vara ett komplicerat program. Är det dock så att du har tillräckliga kunskaper i HTML-programmering, kommer du snabbt inse att detta är det absolut bästa valet för skapandet av professionella responsiva hemsidor.
  • Ms Expression Web: Här presenteras ett program och ett verktyg från Microsoft, vilket också uppgraderats till att kunna hantera den nya responsiva standarden på nätet. Detta program anses av de flesta vara lite enklare att förstå än Adobe Dreamweaver, men kommer som nackdel istället inte alltid att vara perfekt rörande synbarheten i det du vill skapa.
  • Komodo: När du vill ha ett enkelt program att installera i din dator, för att skapa din första hemsida på nätet. Ja, då kan Komodo HTML-editor vara ett av de bästa valen. Här får du ett program med ett av de absolut enklaste gränssnitten att arbeta i, samtidigt som de innehåller en stor mängd enastående funktioner. Komodo är en HTML-editor som gör det enkelt för nybörjare och medelkunniga skapare av hemsidor att få sitt projekt ur startgropen till färdig hemsida.